20 kwietnia 2011

SZYNKOWA PASTA DO CHLEBA



POTRZEBUJESZ:


PRODUKTY:


·             3 CZUBATE ŁYŻKI MAJONEZU
·         PĘCZEK SZCZYPIORKU
·         20 G SZYNKI WĘDZONEJ [ może być już zeschnięta]






SPRZĘT KUCHENNY
:
·         DESKA DO KROJENIA
·         NÓŻ
·         MISKA
·         ŁYŻKA
          BLENDER

CZAS:

·         PRZYGOTOWANIE: OK. 10 min.

RODZAJ POTRAWY: pasta do chleba

KUCHNIA:  moje szaleństwa/eksperymenty kulinarne

ETAPY PRZYGOTOWANIA: 

ZMIKSUJ SZYNKĘ RAZEM Z MAJONEZEM NA GŁADKA MASĘ.





 
POKRÓJ SZCZYPIOREK I DODAJ DO MASY. 
WYMIESZAJ. 
MOŻESZ DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz