23 kwietnia 2011

OKRAWKOWA PASTA DO CHLEBA


POTRZEBUJESZ:

PRODUKTY:

·         3 CZUBATE ŁYŻKI MAJONEZU
·         PĘCZEK SZCZYPIORKU
·         30 DAG OKRAWKÓW WĘDLIN [ nie mogą być w galarecie]
·         2 CZUBATE ŁYŻKI MUSZTARDY [ ja użyłam francuskiej]
·         20 CZARNYCH OLIWEK BEZ PESTEK






SPRZĘT KUCHENNY:


·         DESKA DO KROJENIA
·         NÓŻ
·         MISKA
·         ŁYŻKA
·         BLENDER

CZAS:

·         PRZYGOTOWANIE: OK. 10 min.

RODZAJ POTRAWY: pasta do chleba

KUCHNIA:  moje szaleństwa/eksperymenty kulinarne

ETAPY PRZYGOTOWANIA:

ZMIKSUJ OKRAWKI, MAJONEZ I MUSZTARDĘ.







DODAJ POKROJONY SZCZYPIOREK I OLIWKI. 
WYMIESZAJ

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz